Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Holder White Hawks fast i storspillet?

Holder White Hawks fast i storspillet?

06.10.19

Hvis man kan slå Esbjerg Energy med 7-1 hjemme i Nordjyske Arena, så kan man også vinde i Granly Hockey Arena i Esbjerg. Tjah, det siger logikken måske, men vi kendere af sporten ved godt, at sådan spiller klaveret ikke. Den største sportskliché handler om, at det bliver en helt anden kamp, og den er det på sin plads at tage i anvendelse. Man tager ikke bare til Vesterhavet og vinder sikkert.

Men hold da op for en opvisning publikum blev budt på i fredagens opgør. White Hawks rullede sig i den grad ud, og det blev en af de mest mindeværdige kampe i nyere tid i Frederikshavn. Så tidligt i turneringen kan man ikke mobilisere samme spændingsmoment, som slutspillet byder på. Til gengæld viste høgene høj klasse i mange af spillets facetter. Pasningerne sad, og effektiviteten var høj som aldrig før. Sammenlagt gav det en fremragende underholdning for de 1241 tilskuere, der droppede at være vilde med dans og tog til hockey i stedet. De fortryder ikke.

Returopgøret spilles altså i Esbjerg på en vejrmæssigt kold og lettere trist søndag eftermiddag. Første puck droppes klokken 16.00, og det må da gerne blive til en gentagelse af fredagsbedriften. Men mindre kan også gøre det. En lille bitte sejr, for eksempel.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder