Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

HØGENE KAN KUN BRUGE EN SEJR

HØGENE KAN KUN BRUGE EN SEJR

22.02.18

Af Jesper Larsen

For Frederikshavn White Hawks resterer der tre kampe i årets udgave af Metal Ligaens grundspil. Aktuelt sidder man på tredjepladsen, men Rødovre Mighty Bulls og Esbjerg Energy – der også har tre kampe tilbage - er kun et enkelt point efter høgene. Det bliver en tæt affære, og der er ikke råd til at smide noget som helst.

Fredag aften tager frederikshavnerne så til Herlev for at møde Eagles, der slet ikke har noget at spille for, men gør det alligevel. Det tjener til københavnernes ære, at de ikke smider sig. White Hawks har igen i denne sæson siddet på Eagles, og derfor er det mere end logisk, at kravet til Mario Simionis tropper er en sejr.

Udskiftningerne i høgetruppen på det seneste har været markante. Det var ikke den store overraskelse, at Shoma Izumi blev skiftet ud. Man må være ærlig og sige, at han ikke fik produceret alverden i sin tid hos White Hawks. Ind er i stedet kommet den finske center Henri Heino, og han har et cv, der oser af kvalitet. Et hav af kampe i den bedste finske række taler et tydeligt sprog. Så kan man noget. Men spørgsmålet er selvfølgelig, om niveauet stadig er til stede hos Heino, eller om Metal Ligaen – som det er set før – skal bruges til at hive de sidste kroner ud af en hensygnende karriere. Forhåbentlig kan Heino bidrage med væsentlige kvaliteter til en høge-offensiv, der har haft sine problemer især i overtalsspillet.

Tirsdagens møde med Rungsted Seier Capital endte som bekendt i et overtidsnederlag. Resultatet var sådan set godkendt, og høgene viste god moral ved at komme tilbage fra at have være nede 1-4. Seier Capital snørede ikke sækken, og så åd høgene sig altså på uafgjort. Det er dette ene point, som kampen gav, der betyder, at White Hawks stadig sidder på tredjepladsen alene. Det må de meget gerne også gøre efter fredagens runde. Det kræver en sejr over Herlev.

Kampen spilles klokken 20.00.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder