Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

God start kunne ikke redde White Hawks

God start kunne ikke redde White Hawks

25.10.19

Af Jesper Larsen

Det startede helt fint for Frederikshavn White Hawks i udekampen mod formstærke Rungsted Seier Capital her til aften. Frederikshavnerne var koncentrerede og skarpe i den første periode, og man spillede en god gang udebanehockey. Især var defensiven solid, og det lykkedes at holde Rungsted fra de helt store muligheder. Nikolaj Krag og Alexander Bumagin havde gode forsøg i den anden ende, men det blev Dane Fox, der åbnede scoringerne, da han udnyttede en perfekt pasning fra den nykårede landsholdsspiller Christopher Frederiksen. Høgene var gode i den første periode og kunne fortjent gå til pause foran med en enkelt pind.

Alt ændrede sig i den anden periode. White Hawks havde ladet de gode intentioner og koncentrationen blive i omklædningsrummet, og allerede efter 1 minut og 11 sekunder var der udlignet. Anders Poulsen drog fordel af, at Søren Nielsen sad ude for en slashing. Små 12 minutter senere blev det 2-1 til hjemmeholdet. Målscorer var Lucas Andersen. Anden periodes slutning blev domineret af udvisninger og så endnu to mål til Seier Capital. Målene var rene foræringer og helt unødvendige. Målet til 3-1 kom efter en fejlpasning i angrebszonen, der førte til et kontraangreb, som altså gav mål. Et minut senere kom også 4-1, og her blev høgene udspillet på kryds og tværs, og scoringen faldt i et tomt mål.

Bagud med tre så det svært ud for frederikshavnerne, men en reducering af Christopher Frederiksen gav en smule håb. Høgene kom dog aldrig nærmere, og det skyldes blandt andet, at man i aften modtog et antal udvisninger, hvoraf flere af dem var ret tvivlsomme. I White Hawks-lejren var der stor utilfredshed med dommerne, og assistenttræner Frederiks Åkesson var helt oppe at køre over udvisningerne til især Dane Fox og Søren Nielsen. Med små seks minutter igen kunne Anders Poulsen score sit andet mål for aftenen, og det lukkede kampen definitivt. White Hawks taber 5-2 og må nu konstatere, at Rungsted Seier Capital er en alvorlig bejler til høgenes andenplads.

Kampen i tal:

Rungsted Seier Capital – Frederikshavn White Hawks 5-2 (0-1, 4-0, 1-1)

Målscorere:

12.33                  0-1: Dane Fox (Bumagin, Frederiksen)

21.11                  1-1: Anders Poulsen (Hanna, Persson)

33.11                  2-1: Lucas Andersen (Kristensen, Poulsen)

38.32                  3-1: Frederik Høeg (Green)

39.23                  4-1: Mattias Persson (Lucia, Raskob)

45.38                  4-2: Christopher Frederiksen

53.59                  5-2: Anders Poulsen (Hanna)

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder