Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Flot White Hawks sejr i Herning

Flot White Hawks sejr i Herning

29.09.19

White Hawks hentede her sidst på eftermiddagen tre dejlige point, da Herning blev besejret 6-4 i KVIK Hockey Arena. Høgene udspillede i store dele af de to første perioder hjemmeholdet, og leverede sæsonens bedste præstation.

Radim Piroutek var dagens helt store White Hawks spiller, og krydrede det med to assister og en flot scoring. Men det var alle der leverede i eftermiddag. Vores udenlandske spillere er blevet beskyldt for ikke at levere, men i dag to galle mand fat, og der blev kæmpet og fightet som aldrig før. Desværre blev Dane Fox skadet, og da vi talte med ham efter kampen, var det en nedtrykt Fox, der ikke vidste hvor slemt det stod til.

Vi åbnede scoringen efter godt 10 minutter, da Nikolaj Krag smaskede pucken ind bag Simon Nielsen i powerplay. Herlig scoringen af Krag, hvilket fik de medrejsende supportere fra Frederikshavn helt oppe at ringe i udebanesafsnittet. De kom endnu mere op, da dagens mand i skysovs, Radim Piroutek, gjorde det til 2-0.  Det var stillingen efter første periode, som var den bedste White Hawks i mange mange år har spillet i Herning.

I anden periode var der også bud efter Simon Nielsen målet. Det var ikke meget vi så til Herning, og på et tidspunkt i perioden var skudstatistikken samlet 3-17. Det var fornøjeligt at være White Hawks fan i dag, og Christoffer Åkesson kunne score sit første sæsonmål, da han blev spillet fri på blå linje af Radim Piroutek. Det blev også 4-0 til vendelboerne, da Christopher Frederiksen blev spillet fri foran mål af Bumagin. Frederiksen smed skiven mellem benene på Simon Nielsen med små to minutter tilbage af anden periode.

Herning kom ud til tredje periode som et såret dyr, der skulle kæmpe med alt hvad de havde for at komme tilbage i opgøret. De fik også bragt spænding ind i opgøret for alvor, med tre scoringer på stribe på under 10 minutter. Morten Poulsen, Joachim Linnet og Lasse Lassen blev noteret for scoringerne, der bragte nervøse trækninger ind i hovedet på alle fans af White Hawks.

De fik dog atter kunstigt åndedræt da Bumagin lavede genialiteter, som var det Michael Laudrup. Han fandt fikst Christopher Frederiksen, og bang, så stod der 3-5 i KVIK Hockey Arena. Men med små to minutter igen var der igen spænding. Brodie Dupont sendte pucken ind blandt venner og fjender, og så snød den Galansky der var prisgivet. Det var aboslut spændende, men heldigvis erobrede Anders Eriksson pucken da Hernings reservekeeper Frederik Søgaard havde forladt det. Pucken røg desværre på stolpen, men Søren Nielsen var hurtigt over den, og så var sejren endelig en realitet.

Tre dejlige point, 40 minutters opvisning, og en sejr både på og uden for isen. De 150 medrejsende White Hawks fans gav den gas gennem hele kampen. Spillerne udtrykte stor tilfredshed med støtten da vi lige var i omklædningsrummet efter kampen. Respekt venner!!

I næste uge er der tre kampe på programmet. SønderjyskE og to gange Esbjerg. Det spidser til med billetterne til Final Four, så lad os håbe der er endnu flere point i vente i næste uge.

Af Michael Kristensen

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder