Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Flot White Hawks-sejr i Esbjerg

Flot White Hawks-sejr i Esbjerg

14.11.19

Af Jesper Larsen

Frederikshavn White Hawks vandt her til aften en fin sejr på 4-0 på udebane over Esbjerg Energy. De to hold mødte op til kampen med vidt forskellige baggrunde. White Hawks havde tabt 5 af de seneste seks kampe, hvorimod Esbjerg Energy var inde i en langt bedre periode og senest vandt i Herlev. Men frederikshavnerne rejste sig, og vandt sikkert.

Første periode var en meget lige forestilling. White Hawks spillede fin udebanehockey, og man var især farlige på kontrastød. Esbjerg Energy havde dog også sine muligheder, men i begge ender stod der keepere, der har lært at tage med hænder. Samuel Jukuri, som igen vogtede målet hos høgene, var påpasselig og sikker i sine indgreb. Ingen mål i de første tyve minutter. Skudstatistikken sagde 12-10 til White Hawks.

Otte minutter og en sjat inde i anden periode kom White Hawks foran. Christian Mieritz lavede et af sine sjældne mål. Kun 34 sekunder senere røg Gorm Topholt ud i to minutter for interference, men Esbjerg fik ikke kapitaliseret af overtaget. Faktisk blev det kun til et enkelt forsøg mod Jukuris mål. White Hawks fik i de sidste ti minutter af midterperioden to muligheder i overtal. Niklas Andersen tog turen i boksen, fordi hjemmeholdet var en mand for meget på isen, og i de døende sekunder røg Christian Wejse ud for roughing. Desværre blev der ikke scoret på nogen af de to powerplaysituationer, men høgene kunne gå til periodepause foran med en enkelt pind.

Dane Fox har fået sin del af modvind fra de frederikshavnske fans på det seneste. Et minut og fjorten sekunder inde i den sidste periode gjorde han sit for at tysse på kritikerne. På assist fra Mads Larsen og Alexandr Bumagin bragte han høgene på 2-0, og så begyndte det for alvor at ligne noget. Med syv minutter igen blev Esbjerg Energys forhåbninger om et comeback slukket definitivt. Mathias Mølgaard udnyttede, at Valdemar Ahlberg sad i straffeboksen for en slashing. Mølgaards mål blev assisteret af Søren Nielsen og Nikolaj Krag. Alexandr Bumagin kunne med små to minutter igen lukke totalt. White Hawks vinder i Esbjerg og rejser sig efter en serie af skuffende resultater.

Kampen i tal:

Esbjerg Energy – Frederikshavn White Hawks 0-4 (0-0, 0-1, 0-3)

Målscorere:

28.54                  0-1: Christian Mieritz

41.14                  0-2: Dane Fox (Larsen, Bumagin)

53.33                  0-3: Mathias Mølgaard (Nielsen, Nikolaj Krag)

59.07                  0-4: Alexandr Bumagin (Fox, Frederiksen)

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder