Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Et presset White Hawks skal tilbage på sejrskurs

Et presset White Hawks skal tilbage på sejrskurs

13.01.20

Af Jesper Larsen

Jeg har tidligere slået til lyd for, at årets Metal Liga er en rutsjebanetur. For Frederikshavn White Hawks passer det udsagn mere end godt. To gode udesejre over Herlev og Rungsted blev vekslet til to trælse nederlag mod Herning og Esbjerg. Og pludselig er Høgene mere pressede end længe. Et jagende kobbel af hungrende forfølgere har hentet kraftigt ind på frederikshavnerne, og igen er man i den situation, at man kan ryge flere pladser ned, hvis man ikke vinder den næste kamp.

Tirsdagens modstander – Herlev Eagles – fungerer også som et elevatorhold. Den ene periode vinder man over svære modstandere og rykker sig langt op i tabellen, det næste taber man en serie af kampe og hænger igen i dyndet. Men Eagles er alligevel ikke længere fra White Hawks´ andendplads, end at kun seks point skiller de to hold. Det vil københavnerne naturligvis gerne indskrænke til tre point, og derfor må man forvente, at de kommer med al god energi fra kampens start.

For White Hawks gælder det om at få sat en prop i hullet. To nederlag til Blue Fox hjemme og Energy ude kunne godt have været undgået, hvis du spørger mig. Især hjemmekampen burde være konverteret til tre point, men når man ikke kender sin besøgelsestid og får scoret i de gode perioder, så går det galt. Alexandr Bumagin var ikke med i Esbjerg i søndags. Han døjer med en skade, og det betød, at Kristian Jensen var rykket op i førstekæden. Forlydender fra Høge-lejren fortæller, at der er tale om en mindre skade, så man må håbe, Bumagin spiller tirsdag aften.

Herlev Eagles – Frederikshavn White Hawks spilles tirsdag klokken 19.00, og du får naturligvis de første fortællinger om kampen her på sitet. White Hawks skal vinde – hverken mere eller mindre. Læs kort efter kampen om, hvilke faktorer, der gjorde, at det også skete. Forhåbentlig.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder