Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

ET PRESSET WHITE HAWKS HAR BRUG FOR OPBAKNING

ET PRESSET WHITE HAWKS HAR BRUG FOR OPBAKNING

10.03.18

Af Jesper Larsen

Close, but no cigar. Det blev ved lige ved og næsten for Frederikshavn White Hawks, da man fredag indledte kvartfinaleserien mod Aalborg Pirates. Aalborgenserne vandt opgøret 2-1, og det kan man godt ærgre sig over, hvis man har sympati for hvide høge. For der var virkelig bud efter den overraskende udesejr, der for alvor kunne have antændt håbet hos fans og spillere. Nu blev det i stedet en blød landing, og frederikshavnerne har allerede presset på sig, når næste møde finder sted i Nordjyske Bank Arena søndag eftermiddag.

Stik imod forventningerne var det ellers White Hawks, der i store dele af kampen var i teten, og det kunne man da også se på skudstatistikken. Desværre løb man ind i alt for mange udvisninger, og den slags går bare ikke i et slutspil. Det bliver straffet. Og så har man jo desværre endnu ikke selv fundet formlen til at score stabilt i overtal. Det kostede også i går.

Det bliver hedt, når Pirates kommer til Frederikshavn søndag. Det skal man ikke have den store eksamen for at vide. Det helt store og åbne spørgsmål er imidlertid, om hjemmeholdet kan bruge energi- og spændingsniveauet konstruktivt, så man kan få bugt med de dæmoner, der ellers har fulgt holdet i en sæson med ret håbløse hjemmebanepræstationer. I nogle kampe har høgene lignet en flok spillere, der ikke havde meget lyst til at spille for sig eget publikum, der på den anden side flittigt har luftet utilfredsheden. Må man venligst bede om, at dette er fortid. Det er egentlig på sin plads at appellere til publikum om at sætte det lange ben forrest og støtte sit hold maksimalt. Der er ikke længere brug for mishagsytringer og trælse tilråb. White Hawks-spillerne fortjener et publikum, der med stor indlevelse og kæmpe engagement driver sit hold frem til det eneste resultat, der kan bruges i morgen: en sejr.

Kampen starter klokken 15.00, og dørene åbnes klokken 13.00.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder