Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

En stor snitter til White Hawks

En stor snitter til White Hawks

24.01.20

Af Jesper Larsen

Det er meget muligt, at Frederikshavn White Hawks havde ambitioner om at få point med hjem fra aftenens opgør i Bitcoin Arena mod Rungsted Seier Capital, men det tog kun de regerende danske mestre omkring 10 minutter at ødelægge den drøm. T.J. Moore, Nicolai Rosenthal og den gamle White Hawks-spiller Marcus Olsson lavede hver et mål i begyndelsen af den første periode, og så var sagerne sådan set afgjort inden de for alvor var kommet i gang.

Christopher Frederiksen – på ny landsholdsspiler hos Heinz Ehlers – fik reduceret i begyndelsen af den anden periode, men det skulle samtidig vise sig at blive aftenens eneste Høgescoring. Inden de mellemste 20 minutter var færdigspillede, havde Rungsted også bragt sig foran både 4-1 og 5-1. Målscorere var igen Nicolai Rosenthal og endnu en gammel WH-dreng, nemlig Willam Boysen.

I den sidste periode lukkede Rasmus Thykjær Andersen ballet til 6-1 og cementerede frederikshavnernes ret dårlige form i ligaen i øjeblikket. White Hawks holder med det yderste af neglene fast i fjerdepladsen, men både Esbjerg og Rungsted haler ind på Dane Fox og co., og de to nævnte hold har endda en kamp i hånden. Det tyder på, at Høgene lige om lidt må ned og vende på sjettepladsen.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder