Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

DET SKAL VÆRE NU, WHITE HAWKS

DET SKAL VÆRE NU, WHITE HAWKS

12.03.18

Af Jesper Larsen

Egentlig havde Frederikshavn White Hawks jo lagt en plan for det projekt, der handlede om at slå Aalborg Pirates ud i kvartfinalen af årets Metal Liga. Men projektet har en K3´er, og det står ikke længere skrevet i stjernerne, at White Hawks trækker sig bedst ud af duellen. Snarere tværtimod. Søndagens nederlag hjemme i Nordjyske Bank Arena gav et par svar, man godt ville have undværet.

For det første viste kampen, at Aalborg Pirates havde gjort sit hjemmearbejde. Både i forhold til kampen i fredags i Aalborg, men så sandelig også i forhold til valget af frederikshavnerne. For de havde set noget, Brandon Reid, Ronny Larsen og de øvrige omkring det aalborgensiske hold. Og det de tilsyneladende havde spottet var desværre, at høgene var til at tale med, når bare de blev presset hårdt nok. Så kommer fejlene nemlig, og så kan man afgøre det til egen fordel. Det er ret smerteligt at måtte konstatere, men sådan ser det ud, når man befinder sig på siddepladserne lige under loftet.

For det andet kunne White Hawks ikke slå kapital af endelig at komme foran på hjemmebane. Der var ellers god synergi mellem tilskuere og spillere, og Nordjyske Bank Arena sydede af forventning og spænding. Nu skulle de røde have tilbage fra i fredags, hvor en frederikshavnsk sejr jo var inden for rækkevidde.  Det startede så godt med Cam Spiros powerplay-mål, det sluttede rigtigt skidt.

Tirsdag aften skal spillerne så grave dybt for at finde den rette attitude, det rigtige spændingsmoment og de nødvendige træk på isen, hvis der fortsat skal være noget at spille om. Det sker stort set aldrig, at et hold kommer tilbage efter at have været bagud 0-3 i kampe, så kravet er ufravigeligt: White Hawks SKAL vinde i Aalborg, ellers er det sommerferien nærmest en kendsgerning.

Og hvad taler så for, at man kan gøre det. Jeg siger igen: der er potentiale på holdet, og det kan realiseres her i 11. time. Målscorertyper som Mark Hurtubise, Nick Olesen, Cam Spiro og gerne andre skal levere, og så går det altså ikke at lave store fejl i egen zone. Og endelig skal man være skarp på de chancer, som man også får i morgen. Det gælder i powerplay, og det gælder i fem mod fem. Det ser svært ud, men det kan gå. Vi har set det før. Arh, man orker ikke at se semifinaler og finaler uden White Hawks. Kom så, for hel…….

Kampen spilles i Gigantium klokken 19.30, og du kan igen følge med på nærmeste hold. Også selv om du ikke er i Aalborg. Michael Eriksson er på sin pind og sender liveopdatering via Facebook. 

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder