Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Det nye White Hawks spiller første træningskamp i Nordjyske Bank Arena

Det nye White Hawks spiller første træningskamp i Nordjyske Bank Arena

14.08.19

Af Jesper Larsen

Frederikshavn White Hawks spiller fredag aften sin første hjemmekamp i denne sæson. Herning Blue Fox er modstanderen i træningsopgøret og kommer til Frederikshavn i håb om at revanchere det 2-3 nederlag, som White Hawks tilføjede herningenserne i søndags.

White Hawks tabte for en uge siden i dette års første træningskamp til Aalborg Pirates med 4-0. Både Aalborg Pirates og Herning Blue Fox er sammen med SønderjyskE og Rungsted af mange tippet som dette års DM-favoritter, og derfor var det en bemærkelsesværdig og fin sejr, som høgene hentede i Herning. Og så kunne man for resten indskyde, at der sikkert findes en hel del ishockeyinteresserede frederikshavnere, der ikke er helt enige i eksperternes forudsigelser.

Flere af de nye hos White Hawks viste sig fint frem mod Blue Fox. Canadieren Dane Fox fik scoret sit første mål, og han fik både ved målet og undervejs og i resten af kampen vist, at han har redskaberne til at afgøre kampe. En anden af de nye – Albin Lindgren – kom også på scoringslisten, og de fleste lagde sikkert også mærke til, at Anders Eriksson ikke har forlagt evnen til at lave point hos sin gamle arbejdsgiver i Lausitzer Füchse, hvor han har været i de to foregående sæsoner. Coach Jari Pasanen må være meget tilfreds med, at indkøbene, der skal erstatte Dale Mitchell og Cam Spiro er kommet godt fra start.

Det helt store spørgsmål blandt høgefans er utvivlsomt, om Alexander Bumagin er med fredag aften. Hvis ellers de russiske myndigheder har fået papirarbejdet i orden, så skulle Bumagin være med. Men du kan ved selvsyn konstatere det i Nordjyske Bank Arena fredag aften. Kampen spilles klokken 19.00, og dørene åbnes som altid 17.30.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder