Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

DET BLIVER INTENST

DET BLIVER INTENST

06.03.18

Sådan var de første ord fra Mark Müller, da vi fangende ham få minutter efter, at Aalborg Pirates direktør, Thomas Bjurring, havde valgt Frederikshavn White Hawks.

-Jeg tror det bliver en tæt serie, hvor de små detaljer kommer til at afgøre kampene. Men jeg synes vi har en rigtig god chance. Aalborg er et rigtig dygtigt hold, som fortjent blev nummer to i grundspillet. Men vi er klar til serien, og vi tror på os selv, og er godt forberedte.

Müller føler sig ikke provokeret af at Pirates har valgt White Hawks, selvom høgene blev nummer fem i grundspillet.

-Nej, ikke specielt. Vi var klar på alle hold, og vi er også klar til Aalborg.

Det er synd at sige at hjemmebanen har fungeret godt i denne sæson, og det har været et tema på især de sociale medier. Men Mark Müller mener ikke det har den store betydning i de kommende lokalbrag.

-Jeg synes der er pres på, lige meget om vi spiller ude eller hjemme mod Aalborg. Men ja, vi har været gode på udebane i denne sæson, og jeg håber vi kan overføre det til slutspillet også.

De seneste mange sæsoner, har fans af White Hawks haft en god tro på guldmedaljer. I løbet af de sidste par måneder er den tro i denne sæson nok gået en smule ned af bakke, men Mark Müller tror stadig på det.

-Jeg håber da, at hele Frederikshavn også tror på guld i år. Men hvis et par stykker har den opfattelse at vi ryger ud efter fire kampe, så er vi klar til at modbevise det. Jeg synes nu, at opbakningen har været ganske fin i sæsonen, og at vi til vores hjemmekampe har haft flot fremmøde og god opbakning. Vi er rigtig motiverede for at vise hvad vi kan på hjemmebane, og vi vil ekstremt gerne give vores trofaste hjemmepublikum en hel masse at juble over, slutter Mark Müller.

White Hawks starter kvartfinaleserien i Gigantium på fredag.

Af Michael Eriksson Kristensen

https://www.whitehawks.dk/

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder