Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Årets første kamp spilles i Herlev

Årets første kamp spilles i Herlev

03.01.19

Af Jesper Larsen

Fredagens og lørdagens to opgør mod Aalborg Pirates kastede to point af sig, og helt nøgternt så kan Frederikshavn White Hawks ikke være tilfredse med udbyttet. I både hjemmekampen i Nordjyske Bank Arena og i udekampen i Gigantium var høgene foran med to mål. Man burde selvfølgelig have hevet en sejr hjem i mindst én af kampene. Især synes man, at det var skidt at tabe fredag efter at have ført 3-1 med kun fem minutter igen. Et stort publikum på hele 2819 sjæle så kampen, og de fleste af dem var ærgerlige over, at en Højbjerg-tvilling kunne få lov til at sende udligningen ind så sent i kampen.

Nå, mælken er spildt, og der er heldigvis altid tid til at vinde et nyt slag, og det skal White Hawks så forsøge at gøre, når Herlev Eagles tager imod i Ørneborgen fredag aften. Hvis man kan tale om, at der er noget godt ved nederlagene til arvefjenden Pirates, så er det, at høgene mindst spillede lige op mod de danske mestre. Det er nemlig fremskridt. I sidste sæson - og også i preseason til den igangværende turnering – var Pirates en klasse bedre end White Hawks. Blandt andet derfor vandt de fortjent det danske mesterskab. Men i år har styrkeforholdet udlignet sig, og høgeholdet er stærkere på flere fronter. Den styrke må høgene meget gerne vise, når Herlev Eagles stiller op på den modsatte side. For selv om frederikshavnerne vinder de fleste kampe mod Herlev – både ude og hjemme – så er det aldrig et nemt sted at komme til. Bussen sidder i benene, omgivelserne er en smule demotiverende med de få tilskuere, og så skal man ikke glemme, at Eagles i denne sæson har et noget bedre hold end tidligere set. Så advarselslamperne blinker fra start.

Den seneste tilførsel til høge-holdet – russeren Alexander Bumagin – bliver en succes i Metal Ligaen. Det kan man se allerede fra start. I sin første kamp for White Hawks viste Bumagin stor ishockeyforståelse. Han er ikke verdens hurtigste, og sikkert heller ikke en målæder. Men han har ”gode hænder”, og han ser udvikling i spillet før mange andre. Hvis hans medspillere kan lade sig inspirere af ham, så venter der store sager fra hans hånd, er jeg sikker på.

Fredag aften i udkanten af Storkøbenhavn må Bumagin og de andre White Hawks-spillere meget gerne steppe op og vise, at der altså er forskel på at være et top-fire-hold og et bundhold. Kampen spilles klokken 20.00. Du får resultat og udførligt sammendrag her på hjemmesiden kort efter kampens afslutning.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.