Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Aalborg Pirates er næste træningsmodstander

Aalborg Pirates er næste træningsmodstander

15.08.18

Aalborg Pirates kommer onsdag til Frederikshavn for at møde White Hawks. Det bliver for begge klubbers vedkommende sæsonens anden træningskamp, og begge har lidt nederlag til den samme modstander. Norske Storhamar Dragons blev for store for både høgene og de danske mestre, der tabte henholdsvis 1-7 og 0-3.

Træningsmøderne mellem de to rivaler har for vane at definere, hvilken sæson de to hold går i møde, og naturligvis får man de første indikationer på, hvordan styrkeforholdet er mellem de to hold. Som altid er der mange ændringer på holdene, og begge mandskaber har et antal nye importspillere på holdkortet. Men i relation til lokalopgøret er det især bemærkelsesværdigt, at Christopher Frederiksen og Tadeas Galansky – begge nykårede mestre med Pirates - er blevet signet i Frederikshavn. Galansky spiller dog ikke onsdag aften.

Det ret store nederlag til Storhamar var ikke helt i orden. Nordmændene kom for let til især de sidste af deres mål, og det er der egentlig meget mening i. White Hawks-spillerne havde kun været på is i fem dage, da de norske mestre kom forbi, og selvfølgelig har cheftræner Jari Pasanen stadig mange ting at arbejde med. Men undervejsfik man set spændende indslag fra nogle af de nye, og uden at konkludere for meget på kun en enkelt kamp, så tyder det på, at høgene i år har bedre importspillere end længe set. Tiden må vise, om jeg får ret.

Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates spilles onsdag klokken 19.00, og der er gratis adgang.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder