Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

2 flotte White Hawks points i Herning

2 flotte White Hawks points i Herning

20.11.18

Frederikshavn White Hawks var tirsdag aften en tur på heden, hvor holdet hentede 2 points i et målfattigt opgør.

Kampens første periode bar lidt præg af en række udvisninger til White Hawks, der således måtte afsone 3x2 minutter og en enkelt 10 minutters udvisning. Men hjemmeholdet var langt fra effektive i overtal og det lykkedes dem ikke at komme på scoringstavlen i første periode. White Hawks havde en god chance til Evan Jasper i indledningen. Mod slutningen af perioden fik White Hawks et powerplay, men heller ikke her lykkedes det at score med en spiller mere på isen.

Få minutter inde i anden periode fik Herning Blue Fox endnu et powerplay. Det lignede længe endnu et målløst powerplay, men med cirka et halvt minut igen lykkedes det for Jan Dalecky at give hjemmeholdet en føring.

White Hawks fik kæmpet sig tilbage i opgøret, men der skulle gå hele 10 minutter inden udligningen kom. Udligningen blev sat ind af Simon Grønvaldt, efter assist fra William Boysen.

Tredje periode bød på flere chancer til begge mandskaber, de største til hjemmeholdet. Men hver gang stod Tadeas Galansky i vejen. I sidste halvdel af perioden havde White Hawks en stor mulighed for at afgøre kampen, da den tidligere White Hawks spiller Kristoffer Astorp modtog en matchstraf, efter en tackling i ryggen på Christian Mieritz. White Hawks mandskabet kunne dog ikke udnytte det 5 minutter lange powerplay og perioden endte uden scoringer.

Ingen af holdene kunne afgøre kampen i den forlængede spilletid, så kampen skulle afgøres på straffeslag. Her var White Hawks klart bedst, da både Cam Spiro og Christopher Frederiksen scorede på deres forsøg. Da hjemmeholdets Daniel Nielsen og Joonas Riekkinen samtidig brændte deres forsøg, var der ingen grund til at gå ud i en tredje runde.

Flot præstation af White Hawks mandskabet at hente en føring til hjemmeholdet i Kvik Hockey Arena. Helt som forventet stillede White Hawks op til kampen uden Dale Mitchell. Det var tredje gang i denne sæson hvor White Hawks måtte ud i overtid eller straffeslag og tredje gang White Hawks tog det ekstra point.

De 2 mandskaber møder hinanden igen allerede på torsdag, hvor holdene mødes i Nordjyske Bank Arena i Frederikshavn. Der er kampstart klokken 19.00.

  

Kampen i tal:
Herning Blue Fox – Frederikshavn White Hawks 1-2
(0-0)(1-1)(0-0)(0-0)(0-1)

24:36 1-0 Jan Dalecky (Riekkinen & M. Poulsen) PP
34:38 1-1 Simon Grønvaldt (Boysen)
65:00 1-2 Cam Spiro GWS

Skudstatistik: 34-38 (9-4)(15-10)(5-11)(5-2)

Udvisninger:
Blue Fox: 2x2 min, 1x25 min (Astorp) matchstraf
White Hawks: 7x2 min, 2x10 min (Jensen & Mølgaard)

Tilskuere: 1508

Hoveddommere: Jonas Reimer & René Jørgensen
Liniedommere: Emil Skov Dalsgaard / René Jensen

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.