Hovedsponsorer:
Guldsponsorer:
Dato: 28.03.2017
Læst: 2944 gang(e)

White Hawks fik udlignet

Efter de seneste 2 kampe lignede det en umulig opgave. Men spillerne troede på chancen og udnyttede den. Med en 3-2 sejr i Esbjerg fik White Hawks udlignet i semifinaleserien mod Esbjerg Energy.

Kristoffer Lauridsen scorede 2 gange i tirsdagens opgør i Esbjerg.

Kampens første store chance gik til White Hawks, hvor en 2 mod 1 situation endte med en afslutning forbi målet. Efter blot 3 minutters spil fik værterne chancen i overtal, da Mathias Bau fik en udvisning for høj stok. Heldigvis var esbjergenserne ikke lige så effektive i kampens første overtal, som de var i den anden semifinale, hvor det lykkedes at score efter blot 16 sekunders powerplay.

Hjemmeholdet fik chancen i overtal igen senere i første periode, men endnu en gang lykkedes det for White Hawks at lukke af bagude. Første periode bød ikke på mange afslutninger fra White Hawks. Periode sluttede uden scoringer og skudstatistikken blev 9-3 i hjemmeholdets favør.

Anden periodes første store chance gik til White Hawks, hvor Esbjergs sidste skanse Nicolaj Henriksen måtte finde den helt store redning frem. Kort efter kom White Hawks igen i undertal, denne gang var det Sebastian Bergholt der fik 2 minutter for en cross-checking. Endnu en gang fik White Hawks forsvaret skruet proppen i og hjemmeholdet fik ikke udnyttet sit overtal.


Halvvejs i perioden førte Mathias Bau pucken flot frem i højre side og fik lavet en flot pasning til Kristoffer Lauridsen ved fjerneste målstolpe. Lauridsen havde efterfølgende ingen problemer med at ekspedere pucken ind bag en chanceløs Nicolaj Henriksen i målet til 0-1.

Efter scoringen kunne man forvente et hurtigt modtræk fra hjemmeholdet. Men inden hjemmeholdet kom i gang, fik de en afventende udvisning. Udvisningen kom dog aldrig, for inden lykkedes det at øge føringen til 0-2. Sebastian Bergholt fik afsluttet udefra og Nick Olesen fik rettet pucken af, så den snød hjemmeholdets målmand.


I anden periodes næstsidste minut fik hjemmeholdets Jared Knight en udvisning og det lignede en føring på 2 mål til White Hawks, efter anden periode. Men desværre skete der det, der aldrig må ske i et powerplay. White Hawks mistede pucken og blot 4 sekunder før periodens udløb, lykkedes det for Tyler Fiddler at reducere til 1-2. Dermed var et forventet White Hawks momentum til tredje periode, pludselig spillet over til hjemmeholdet.

I tredje periode kæmpede hjemmeholdet længe for en udligning, men White Hawks havde få chancer i den anden ende. Missionen med at holde nullet i tredje periode, så længe ud til at lykkedes for White Hawks. Men med 7 minutter igen af perioden fik man en dum udvisning, da man havde for mange spillere på isen. I modsætning til tidligere i kampen, lykkedes det denne gang for hjemmeholdet at score og dermed udligne til 2-2. Målet blev scoret af Phillip Bruggisser.

Publikum og hjemmeholdet nåede dog efterfølgende ikke at glæde sig ret længe over udligningen. Blot 38 sekunder senere var White Hawks igen på vinderkurs, da Kristoffer Lauridsen tog chancen fra kanten og hamrede pucken ind til 2-3.


I kampens sidste minut satsede Esbjerg alt og tog Nicolaj Henriksen ud af målet. Trods et minut med 6 mod 5, lykkedes det ikke at få udliget.


Stærk, stærk præstation af White Hawks spillerne. Først går man hen og tager en føring på 2 mål i en kamp hvor modstanderen er kæmpefavoritter. Holdets føring bliver hentet på 2 uheldige episoder. Første mål 4 sekunder før udløbet af anden periode, endda i en overtalssituation til White Hawks. Senere udligning, hvor White Hawks er i undertal, fordi man kiksede i udskiftningerne og spillede med en spiller for meget på isen. Efterfølgende troede spillerne stadig på det og kort efter viser Kristoffer Lauridsen stort format og afgør kampen til fordel for White Hawks.


Med kampens resultat er hjemmebanefordelen igen spillet tilbage til White Hawks. Men hvis den skal udnyttes, kræves der blod, sved og tårer fra spillerne på fredag. Her spilles den femte kamp i serien, hjemme i Scanel Hockey Arena.


Vi havde videokamera med til dagens kamp og arbejder på at fremskaffe billeder af dagens scoringer. Så følg med her på hjemmesiden og på Facebook.


Kampen i tal:
Esbjerg Energy – Frederikshavn White Hawks 2-3
(0-0)(1-2)(1-1)

30:00 0-1 Kristoffer Lauridsen (Bau & Frank)
32:05 0-2 Nick Olesen (Bergholt & Bau)
39:56 1-2 Tyler Fidler (Nixon) BP
53:18 2-2 Phillip Brugisser (Martindale & Knackstedt) PP
53:56 2-3 Kristoffer Lauridsen (Frank & Bergholt)Skudstatistik: 25-20 (9-3)(8-7)(8-10)


Udvisninger:
Energy: 2x2 min.
White Hawks: 4x2 min.


Tilskuere: 2888


Hoveddommere: Jens Chr. Gregersen & Thomas Buchardt Andersen
Liniedommere: Andreas Weise Krøyer & Oliver BlachAf Claus Aagaard