Hovedsponsorer:
Guldsponsorer:
Dato: 09.09.2017
Læst: 1101 gang(e)

White Hawks drager til Rødovre

Af Jesper Larsen

Fredagens kamp i Scanel Hockey Arena mellem Frederikshavn White Hawks og Esbjerg Energy gav ikke det resultat, man kunne ønske sig. Energy kunne rejse mod Vestjylland med en 4-3 sejr. Det var det negative og naturligvis det altdominerende. Sejre er trods alt det, der tæller. På positivsiden tæller imidlertid, at nederlaget var helt skævt og slet ikke retfærdigt, og når lige præcis dette er konklusionen, så er det såmænd slet ikke så slemt endda. For høgene leverede en god gang ishockey, og man må bare erkende, at som vi har set Metal Ligaen de sidste par år, så er der ikke den store forskel på holdene, og dagsform og hundrede gram held kan tippe kampene. Som vi altså så det fredag aften. Og der var mere end en almindeligt mængde muligheder for White Hawks-sejr, og det er den slags, man skal hænge sin hat på. Chancerne blev skabt og kreeret så rigeligt, og tilskuerne i Scanel Hockey Arena oplevede i hvert fald, at White Hawks er i besiddelse af en offensiv, der i den grad kan sætte kog på kedlerne. Det sidste lille bitte nøk, der handler om at være endnu mere effektive, kommer eftersom sæsonen skrider frem.

Metal Ligaen har meldt sin ankomst, og høgene er allerede på farten igen søndag. Her skal man til det storkøbenhavnske for at møde Rødovre Mighty Bulls. Og måske ligger der en gylden chance for at komme på tavlen. Hvis man kigger på den indbyrdes statistik, så fortæller den i hvert fald, at Rødovre er så tæt på at være en ønskemodstander, som man kan komme. White Hawks vandt således samtlige opgør mod københavnerne sidste år, og i de sidste 10 opgør mellem de to klubber, har høgene trukket det længste strå i hele otte opgør. Men, men. Den fede dame har ikke sunget. En ny sæson er altid en ny sæson. Meget kan være sket på de to hold – og det er der. Jeg gør lige opmærksom på, at Rødovre i opstartsfasen har klaret sig fornuftigt. En solid sejr over Odense Bulldogs stikker lidt ud, og så har man sejre over de svenske hold fra Helsingborg og Kristianstad. Ikke de bedste hold i Sverige – jeg ved det godt – men alligevel sejre, og det er jo den slags selvtillid er skabt af. Så selvfølgelig bør Mario Simioni forberede sit høge-hold på, at en svær opgave venter.

Kampen spilles utraditionelt klokken 19.00 søndag aften. Den var nok ikke gået i Frederikshavn, men Rødovre har mange ting at tage hensyn til. Fodboldholdet Brøndbys kampe, for eksempel. Frederikshavnske ishockeyfans kunne godt trænge til en lille bitte begyndersejr. Måtte den komme søndag aften i Rødovre Skøjte Arena.