Hovedsponsorer:
Guldsponsorer:
Dato: 11.08.2017
Læst: 1194 gang(e)

Så er det endelig igen hockey-tid

Af Jesper Larsen

Arh, det er for godt. Ishockeyfolket har ventet og ventet. Og ventet. Men nu er der lys for enden af tunnelen. Årets første træningskamp finder sted i Scanel Hoceky Arena i aften. Det norske hold Manglerud Star kommer på besøg, og det kan kun blive interessant. Af flere årsager. Den første – og helt logiske – er, at frederikshavnske fans endelig får lejlighed til at se de nye kanoner på White Hawks-holdet.

Som altid har sommerens transfers været omgærdet af stor interesse, og diverse ishockeyfora har været fyldt med kommentarer og debatter om emnet. Mange er på forhånd enige om, at White Hawks har forstærket sig godt og grundigt til denne sæson. Godt nok er markante profiler væk. Colin Vock og Mathias Bau søger eksempelvis lykken andre steder, men til gengæld er mange andre kommet til. Og både på dansker- og udlændingesiden kan White Hawks præsentere helt nye bekendtskaber. Simon Grønvaldt, Christian Mieritz, Kristian Jensen, Anthony de Luca, Henrik Eriksson, Mark Hurtubise, Roberts Jekimovs er alle hentet ind udefra, og de suppleres af nogle hjemmegroede FIK-talenter som eksempelvis Mikkel Bertelsen, Shoma Izuma og Markus Lee Stockwell. Det bliver virkelig interessant at se, hvad Mario Simioni kan få ud af den gruppe.

Manglerud Star betragter White Hawks som et af de bedste hold i Danmark. Det fremgår af holdets hjemmeside. Man mener, man bliver udfordret til tænderne, og hvis det går, som det ofte gør, når White Hawks møder norske modstandere, så bliver det da også til en hjemmesejr.

Men du er naturligvis nødt til at dukke op i Scanel Hockey Arena for at se tingene an. Kampen starter klokken 19.00, og der er gratis adgang.