Hovedsponsorer:
Guldsponsorer:
Dato: 22.05.2017
Læst: 3151 gang(e)

PRESSEMEDDELELSE: Tre unge på kontrakt

Det er med stor glæde vi i Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentligøre, at vi har forlænget kontrakterne med Gorm Topholt og Marcus Pedersen. Samtidig har vi skrevet kontrakt med Mikkel Bertelsen, der også kommer fra FIK´s ungdomsafdeling.

Gorm har efterhånden været med i nogle år på det bedste mandskab i Frederikshavn, og i sidste sæson fik han masser af spilletid. Han greb chancen med mange gode kampe, og i Gorm ved vi at vi har en fighter, og en spiller der giver sig fuldt ud gennem hele kampen. Gorm´s kontrakt er foreløbig forlænget med et år.

Vi har også forlænget med Marcus Pedersen for den kommende sæson. Marcus fik en del spilletid i forrige sæson, og vi ser ham som en fremtidens mand på White Hawks mandskabet. En ung spiller der gerne vil lære, og en spiller vi tror kan tage endnu et step i den kommende sæson.

Derudover har vi skrevet en to-årig kontrakt med 17-årige Mikkel Bertelsen. Han er en af FIK´s største talenter, og er repræsenteret på U 17 landsholdet. Han er en dygtig forward og målscorer, hvilket også gjorde ham til topscorer i hele U 17 ligaen i den forgangne sæson. Han er i øvrigt søn af den tidligere legendariske kaptajn Jørn-Ole Bertelsen. Mikkel optræder de kommende to sæsoner med nummer 88 på ryggen.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S