Hovedsponsorer:
Guldsponsorer:
Dato: 22.04.2017
Læst: 3414 gang(e)

PRESSEMEDDELELSE: To år mere til Søndergaard

Det er med stor glæde vi i Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentliggøre, at vi har forlænget kontrakten med Rasmus Søndergaard for de næste to år.

Rasmus er, trods sine kun 26 år, en af de mest rutinerede spillere i Frederikshavn. Han har etableret sig som en af Metal Ligaens mest stabile backer. En spiller der år efter år tager et stort slæb og ansvar på White Hawks mandskabet, og en spiller der er respekteret i og udenfor omklædningsrummet.

Han spillede sin måske bedste sæson i den der netop er afsluttet, og Rasmus kan stadig bygge på i hans spil. Han er hårdtarbejdende hver eneste dag, og spiller på et højt niveau. En spiller vi er glad for at have i truppen.

Selv siger Rasmus om forlængelsen af kontrakten.

-Jeg vil rigtig gerne spille ishockey, så det lå ligesom i kortene at jeg skulle fortsætte her. Jeg kan lide at være med, og har stadig en stor motivation. Jeg føler jeg tager mere ansvar på banen og i omklædningsrummet, og samtidig er jeg med til at vejlede de nye spillere på holdet. Jeg kan være med til at give dem noget, så der har jeg helt sikkert udviklet mig som person og som ishockeyspiller.

Vi glæder os over det fortsatte samarbejde med Rasmus Søndergaard, og er altid ekstra stolte når vi kan forlænge en kontrakt med en af vores egne spillere.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S