Hovedsponsorer:
Guldsponsorer:
Dato: 01.05.2017
Læst: 2443 gang(e)

PRESSEMEDDELELSE: To år mere til Kasper Kristensen

Det er med stor glæde vi i Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentliggøre, at vi har forlænget kontrakten med Kasper Kristensen for de kommende to sæsoner.

En spiller af egen avl, der i efterhånden en del år, har været en del af eliteholdet. I forrige sæson fik han for alvor sit gennembrud, hvor han fik masser af ansvar på holdet. Det var dejligt at se, at Kasper var klar til at påtage sig det ansvar, og vi tror helt sikkert på at han kan fortsætte de gode takter.

Selv siger Kasper om forlængelsen af kontrakten.

-Jeg er rigtig glad for at blive i klubben i de kommende to år. Jeg har altid spillet i Frederikshavn, så det er dejligt jeg kan fortsætte i klubben. Jeg ser frem til de kommende to sæsoner, hvor jeg skal blive ved med at bygge på. Jeg kan stadig bygge på defensivt, og så skal jeg i de kommende to sæsoner også bygge på i det offensive spil.

Vi er naturligvis altid ekstra glade, når en af vores egne spillere ønsker at fortsætte i klubben. Vi tror meget på, at Kasper kan tage endnu flere skridt op i de kommende år, og ser frem til det fortsatte samarbejde.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S