Hovedsponsorer:
Guldsponsorer:
Dato: 05.05.2017
Læst: 4005 gang(e)

PRESSEMEDDELELSE: Syv importspillere stopper

Som tidligere oplyst, har vi sammen med cheftræner Mario Simioni arbejdet på højtryk de sidste tre uger, med at få spillertruppen til den kommende sæson på plads. Der er blevet evalueret med trænerteamet, og der har løbende været spillersamtaler med både danske og udenlandske spillere.

Som tidligere offentliggjort i dag, har vi skrevet kontrakt med Jens Henrik Tönjum, og vi kan nu oplyse, at han er den eneste importspiller som fortsætter i White Hawks til den kommende sæson.

Det betyder et farvel til Bretton Stamler, Dave Liffiton, Luka Vidmar, Jeff Ulmer, Tyler Mosienko. Derudover er det tidligere kendt, at Marcus Olsson rejser til Rungsted, og at Colin Vock efter tre sæsoner i Vendsyssel, vender retur til de danske mestre Esbjerg Energy.

Colin Vock har sendt os disse ord.

-Jeg vil gerne sige tak til Frederikshavn by. Tak til ledelsen, læge og materialefolkene, fansene, og ikke mindst mine holdkammerater gennem de sidste tre år. Min kone og jeg har virkelig nydt vores tid her i Frederikshavn, og vi har fået venskaber der vil blive bevaret hele livet. Tak Frederikshavn, for de sidste tre år!

Vi ønsker dem alle held og lykke i deres fremtid.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S