Hovedsponsorer:
Guldsponsorer:
Dato: 18.05.2017
Læst: 3859 gang(e)

PRESSEMEDDELELSE: Roberts Jekimovs til White Hawks

Foto: iShoot.dk

Det er med stor glæde vi i Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentliggøre, at vi har skrevet en et-årig kontrakt med lettiske Roberts Jekimovs.

27-årige Jekimovs er kendt med Metal Ligaen, hvor han de seneste to sæsoner har repræsenteret henholdsvis Gentofte og Herning. Han har optrådt flere gange på det lettiske landshold, og har været omkring flere klubber i udlandet.

Vi får en spiller med højre fatning, der er hurtig på skøjterne. Samtidig er han en spiller der vil blive brugt i powerplay, og så har han en stor rutine som de unge spillere kan læne sig opad.

-Jeg er rigtig glad for kontrakten med Frederikshavn White Hawks. Det lader til at være et godt sted at være, og jeg har kun hørt positivt om organisationen. Jeg glæder mig til at blive en del af White Hawks, og vil gøre alt for at hjælpe holdet. Jeg ser meget frem til at komme til Frederikshavn, udtaler Jekimovs.

Roberts ankommer til byen i august, og vi ser meget frem til samarbejdet med ham i den kommende sæson. Her vil han spille med trøjenummer 89.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


 

Cheftræner Mario Simioni om Roberts Jekimovs:
Hvis du har problemer med at se videoen i din webbrowser, kan du benytte dette link til Youtube.

Flash is required!