Hovedsponsorer:
Guldsponsorer:
Dato: 09.05.2017
Læst: 2367 gang(e)

PRESSEMEDDELELSE: Nick Olesen fortsætter i hvid trøje

Det er med stor glæde vi i Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentliggøre, at Nick Olesen fortsætter i White Hawks i den kommende sæson.

Nick havde en klausul, i den to-årige kontrakt vi lavede med ham i sidste sæson, om at han kunne rejse til udlandet hvis tilbuddet kom. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der har været bud efter Nick fra udlandet, men han har valgt at fortsætte i Frederikshavn, hvilket vi er rigtig glade for.

I det halvandet år Nick har spillet for White Hawks, har han udviklet sig rigtig meget, og han er en spiller der ved hvor målet står. 30 mål har han scoret i hans indtil videre 71 kampe for holdet, og vi tror på at han kan bidrage med masser af scoringer i den kommende sæson.

Nick Olesen udtaler selv følgende.

-Jeg udviklede mig meget i sidste sæson i Frederikshavn, og tror på, at meget spilletid i Metal Ligaen kan udvikle mig endnu mere næste sæson. Derudover forventer jeg, at vi spiller med i toppen af ligaen igen til næste sæson.

Vi er stolte over, at Nick har valgt at fortsætte i White Hawks, trods det at der var flere udenlandske klubber der havde kig på ham.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S