Hovedsponsorer:
Guldsponsorer:
Dato: 20.06.2017
Læst: 6459 gang(e)

PRESSEMEDDELELSE: Bau til AHL

Foto: Claus Petersen

Det er altid vemodigt at sige farvel til dygtige spillere, men det kan også være med en vis stolthed man sender spillere videre ud på eventyr. En sådan stolthed står vi med i dag, hvor Mathias Bau har fået en kontrakt med den amerikanske AHL klub Hershey Bears.

Hershey Bears er en meget anderkendt AHL klub, der har vundet mesterskabet 11 gange og været i flere finaler. En klub der er farmerklub til NHL klubben Washington Capitals, og er den mest vindende klub i AHL.

Det er derfor med meget stor stolthed vi sender Mathias Bau videre, og vi er rigtig glade for den store chance han nu får i USA. Mathias har betydet rigtig meget for White Hawks de sidste tre sæsoner, hvor han er blevet bedre og bedre, og har udviklet sig til en af de absolut største profiler i Metal Ligaen.

Mathias er en rigtig god fyr, som har modnet sig som både spiller og menneske gennem de tre år i Frederikshavn. Han skal til enhver tid være hjertelig velkommen tilbage til White Hawks.

Selv siger Bau.

-Jeg har været rigtig glad for at være i Frederikshavn. Det er tre år jeg altid vil huske, og det er en klub jeg gerne vil tilbage til. Frederikshavn er en professionel klub, og jeg vil gerne takke alle holdkammerater, trænere og hele teamet omkring holdet. Alle sponsorer og frivillige, og ikke mindst klubbens fantastiske fans.

Om det kommende ophold i USA, siger han.

-Det er en stor chance jeg har fået. Jeg var lidt i tvivl om hvad jeg skulle i den kommende sæson, men da det her dukkede op var det bare noget jeg skulle ud og prøve. Det bliver rigtig spændende.

Tre VM turneringer har givet Mathias mod på mere.

-Jeg vil gerne spille VM på hjemmebane næste år, men nu må vi se. Hershey Bears er en klub der plejer at gå langt, så det er svært at vide om jeg kan være med. Men det bliver godt at spille internationalt, og prøve mig af i USA.

Der skal fra alle i Frederikshavn White Hawks og Elite Nord Frederikshavn A/S, lyde et kæmpe stort held og lykke til Mathias.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S