Hovedsponsorer:
Guldsponsorer:
Dato: 08.04.2017
Læst: 5015 gang(e)

Fortjente bronzemedaljer til White Hawks

Foto: Claus Petersen

Der var aldrig tvivl om udfaldet af eftermiddagens andendagsgilde, i bronzedysten mellem Odense og White Hawks. Her fortsatte høgene deres gode slutspurt fra gårsdagens tredje periode, hvor det lykkedes at score hele fire gange. Bronzemedaljerne havner for fjerde år i træk i Frederikshavn, efter en samlet score over de to kampe mod Odense på 9-2.

Her til eftermiddag nettede man tre gange i første periode. Tre mål der blev scoret på under seks minutter lidt over midtvejs i perioden. Først var det Tyler Mosienko der scorede til 1-0, og så kunne de omkring 40 medrejsende supportere juble for første gang.

Kort efter lavede Jeff Ulmer et kanonmål til 2-0. Han kanonerede pucken i mål med et formidabelt slagskud. De to første White Hawks mål kom i overtal, da Martin Larsen sad i straffeboksen med to plus to minutter.

Odense virkede opgivende, og havde allerede efter gårsdagens kamp opgivet at komme tilbage i opgøret. Det lignede meget opgøret fra i aftes, med meget lidt intensitet og ingen glød i spillet.

Kort før afslutningen på første periode tog Nick Olesen fat i pucken. Han holdt legestue med Odense defensiven, for til sidst at smide pucken ind bag Galansky. 3-0, og så forlod en rasende Galansky buret og overlod det til Andreas Lauridsen.

Kampen var allerede afgjort, og spillerne skøjtede ud til anden periode med den erkendelse. Det hele var halvhjertet, og der var ingen nævneværdige chancer at berette om. Derfor var det målløst i de midterste tyve minutter.

White Hawks skiftede keeper efter anden periode. Her blev Thomas Lillie afløst af Jon Lee-Olsen. Gårsdagens helt store historie i dansk ishockey, Christian Larsen, var ikke omklædt til eftermiddagens kamp. Men han fik som de andre en velfortjent bronzemedalje overrakt efter kampen.

Der var enkelte chancer i tredje periode. Grønvaldt var tæt på en reducering for Odense, og i den anden ende var Luka Vidmar meget tæt på at bringe vendelboerne foran med 4-0. I slutningen af kampen testede Marcus Olsson den nye keeper fra Odense, men desværre trak Lauridsen det længste strå i den duel.

Derfor sluttede de sidste to perioder uden scoringer, men det gjorde lige meget for høgene, der kunne juble over bronzemedaljen.

Den blev overrakt af direktør i DIU Ulrik Larsen og White Hawks direktør Henrik Andersen, inden spillerne kunne lade sig tiljuble af de medrejsende supportere.

Af Michael Eriksson Kristensen

 

Odense – White Hawks 0-3 (0-3) (0-0) (0-0)

0-1   Tyler Mosienko

0-2   Jeff Ulmer

0-3   Nick Olesen

911 tilskuere