Hovedsponsorer:
Guldsponsorer:
Dato: 24.03.2017
Læst: 1612 gang(e)

Esbjerg udlignede til 1-1

Det lykkedes ikke for Frederikshavn White Hawks at komme foran 2-0 i semifinaleserien i mod Esbjerg Energy. Det blev en kendsgerning efter et nederlag på 3-0.

Arkivfoto: Claus Petersen

White Hawks fik desværre dem værst tænkelige start på kampen, da Esbjerg Energy kom foran efter blot 66 sekunder. Forinden mistede White Hawks pucken bag eget mål, så det var en nem sag for Ryan Martindale at score i et halvtomt White Hawks mål, hvor Thomas Lille ikke var nået på plads.

Den hurtige føring gav et boost til hjemmeholdet, som virkelig havde fat i den lange ende i første periode. Kort efter målet fik Jared Knight en breakaway og kun en flot redning fra Thomas Lillie hindrede en hurtig 2-0 scoring.

6 minutter inde i kampen kom den første udvisning og den gik til White Hawks og Tyler Mosienko for en holding. Hjemmeholdet slog til med en hurtig scoring efter blot 16 sekunder i overtal. Det var Carson McMillan der stod bag 2-0 scoringen.


De 2 hurtige scoringer til Esbjerg Energy gjorde at cheftræner Mario Simioni kort efter skiftede Thomas Lillie ud i målet, til fordel for Jon-Lee Olsen. Forhåbentlig kunne dette blive et wake-up call til resten af spillerne.

Bortset fra en puck fra Sebastian Svendsen, der efter 12 minutters spil gled lige forbi modstanderens mål. Så var der langt mellem de store chancer til White Hawks. Til gengæld kørte hjemmeholdet stadig hårdt på ned i den anden ende og efter 15 minutters spil blev det 3-0. Denne gang var det Brock Nixon der scorede og for tredje gang i kampen stod Ryan Martindale bag en af assisterne.

Hjemmeholdet virkede igennem hele perioden en tand skarpere en White Hawks spillerne, så føringen efter første periode var fuld fortjent. Omend den nok var et mål for stor.

I anden periode lykkedes det for White Hawks at tæmme det overtag, som Esbjerg Energy havde i første periode. Men en reducering, der måske kunne have genskabt lidt spænding i opgøret udeblev. Perioden endte målløs og det så mest ud til at hjemmeholdets spillere, var fuldt ud tilfreds med den måde periode forløb på.


Kampens tredje periode ændrede ikke meget i kampen. Hjemmeholdet havde ikke travlt med at få produceret noget offensivt, mens de samtidig forhindrede White Hawks i at komme frem til de store afslutninger. Trods 3 hele overtalsituationer til White Hawks, lykkedes det ikke at komme på måltavlen.


Der står nu 1-1 i serien og der er ny kamp igen på søndag, denne gang i Frederikshavn. Det er stadig White Hawks der har hjemmebanefordelen og den skal bevares efter kampen på søndag. Forhåbentlig kan spillerne komme op i samme omdrejninger som i seneste hjemmekamp.Kampen i tal:
Esbjerg Energy – Frederikshavn White Hawks 3-0
(3-0)(0-0)(0-0)


01:06 1-0 Ryan Martindale (Knackstedt)
06:19 2-0 Carson McMillan (Martindale & Bruggisser) PP
14:48 3-0 Brock Nixon (Martindale & Knackstedt)

Skudstatistik:21-29 (9-9)(8-7)(4-13)

Udvisninger:
Energy: 5x2 min.
White Hawks: 2x2 min.

Tilskuere: 2609

Hoveddommere: Jens Chr. Gregersen & Jan Bigum
Liniedommere: René Jensen & Henrik HaurumAf Claus Aagaard