Hovedsponsorer:
Guldsponsorer:
Dato: 18.04.2017
Læst: 4572 gang(e)

PRESSEMEDDELELSE: U 20 landsholdsspiller til White Hawks

Foto: Jan Korsgaard-kanut.dk

Det er med stor glæde vi i Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentliggøre, at vi har skrevet en to-årig kontrakt med den danske U 20 landsholdsspiller Christian Mieritz.

Vi er stolte over, at det igen er lykkedes at hive en U 20 landsholdsspiller til Frederikshavn. Christian er en meget talentfuld spiller, der nu er klar til igen at prøve kræfter med Metal Ligaen.

Christian er opvokset i Rødovre, hvor han har spillet 56 kampe for Mighty Bulls. De seneste to sæsoner har han været i Canada og Sverige, hvor han senest spillede for Leksands U 20 mandskab.

Christian er en stærk defensiv back som har været en bærende del af U 20 landsholdet, og som har gjort det fremragende for Leksands U 20 SuperElite. Vi har fået de bedste anbefalinger på Christian, og mange anser ham som en kommende stærk landsholdsback på A landsholdet i fremtiden.

Selv siger Christian Mieritz om skiftet til White Hawks.

-Frederikshavn er en af de ledende klubber i Danmark. Det er en klub med mange unge spillere, og så har de nogle gode faciliteter. Det er en klub man gerne vil komme til, og jeg ser meget frem til at komme i gang. De sidste to år har jeg spillet i de stærkeste juniorligaer, hvor jeg har udviklet mig. Det tager jeg med mig til Frederikshavn, hvor jeg klart ser muligheder for at hjælpe holdet med at vinde guld.

Christian vil inden længe flytte til byen, hvor han samtidig vil deltage i sommertræningen.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S