Heller ikke i aften lykkedes det White Hawks at tage point. Der var tegninger til det undervejs, men man kører tomhændet hjem fra Herning

Herning Blue Fox – Frederikshavn White Hawks 5-3 (2-0,0-3,3-0)

Marginalerne var imod White Hawks her til aften, hvor også dommerkendelserne var en mangelvare set med øjne rettet mod de hvide. Der var for mange kendelser der gik vores vej imod, og når man så samtidig er bundhold, så gør det ekstra ondt. Derfor blev det heller ikke til point i aften for White Hawks.

Det var egentlig en ganske fin start på kampen høgene fik sig, og Sebastian Brinkman kunne have gjort det til en drømmestart, da han fik en friløber. Desværre var Carruth vågen og afværgede forsøget.

Jakob Stridsberg fik efter godt fire minutter kampens første udvisning, og den chance skal man ikke give Danmarks mest vindende ishockeyklub. Mathias From udnyttede smukt Jesper Thörnbergs oplæg, og så var midtjyderne i spidsen.

White Hawks var stadig med, og Mads Iversen med et ganske kvalificeret forsøg, der blev rettet af tæt under mål. Igen var Carruth vågen, og Herning slap med skrækken.

Det gjorde høgene ikke med godt fem minutter tilbage af perioden. Martin Eskildsen stod klar på bagerste stolpe, og han kunne uhindret bringe Herning foran med to.

White Hawks gav på ingen måde op, og anden periode blev et rent festfyrværkeri af høgene. Hele tre scoringer blev det til, og det var ikke et for meget. Herning var pludselig til at tale med, og White Hawks spillerne havde stor tro på tingene.

En sådan tro startede ved Emil Aronsson, der efter godt et minut af anden periode fik sendt skiven ind bag en noget fortumlet Carruth i Herning buret. Godt hjulpet af en Herning stav, og så kunne svenskeren noteres scoringen.

Det fortsatte, og sikke da en fight der blev lagt for dagen. Efter knap 10 minutter var det Måns Hansson der gjorde det til 2-2, efter flot forarbejde af Christopher Frederiksen og Robin Johansson.

Pelle Hånberg tog kort efter en time out, men det hjalp ikke.

For tre minutter senere kom White Hawks også på 3-2. Sebastian Holm jagtede en umulig puck, og da den blev mulig, gjorde han det til White Hawks føring. Sikke en forvandling på kampen, men det var på ingen måde ufortjent.

Herning havde også deres muligheder skal det retfærdigvis siges. Kevin Frydkjær tog hvad der var, og da Rasmus Søndergard røg i straffeboksen var der bange anelser. Men høgene stod en perfekt defensiv, og Frydkjær var en sikker sidste skanse.

Herning kom ud som lyn og torden i tredje periode, og alle ved det er svært når de buldrer på som de gjorde. Magnus Carlsen udlignede til 3-3, efter en situation, hvor der blev begået en klokkeklar udvisning mod Todd Winder. Dommerkendelserne var vi generelt ikke heldige med i aften.

Det blev også 4-3 til Herning, da Frederik Brændgaard heldigt fik scoret. Pucken fløj i luften og snød fuldstændig Frydkjær.

Mads Iversen fik en uforståelig udvisning efter 12 minutter, og den udnyttede kaptajn Morten Poulsen til at gøre det til 5-3. Det blev også slutresultatet, hvor høgene bestemt kan tage noget med fra opgøret til næste kamp.

Næste opgave er nemlig på fredag, når lokalrivalerne fra Aalborg Pirates byder op til dans. Kampen spilles i Gigantium, og der er kampstart klokken 20:00. Vi håber at se mange White Hawks fans i Aalborg.

Svært lokalopgør fredag aften. Kan White Hawks skabe overraskelsen? White Hawks møder Herning. Ny nedtur eller behagelig overraskelse?